Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

  Zdravo drugari :bounce: 

  Delite
  avatar
  nacamaja

  Broj poruka : 1
  Godina : 38
  ime psa : Bony
  Datum upisa : 21.04.2014

  Zdravo drugari :bounce: 

  Počalji  nacamaja taj Pon 21 Apr 2014, 22:26

  Ja sam Bony, zivim u Kragujevcu i imam 7 meseci. Kao i svi labradori jako sam zivahan, nemiran, ponekad i nemoguć.... Ali to mojim ukućanima ne smeta Very Happy 
  Mislim i ako im smeta to im je što im je , hteli su labradora pa sad neka uživaju. Ja sam jedno nestašno kucence koje raste kao iz vode, skačem po metar i po u vis i samo bih se igrao po ceo dan. Ako pada kiša i niko ne stigne da me izvede u šetnju ja energiju istrošim na nekom delu dvorišta tako što nešto iskopam, pokidam cveće, izgrickam tuju ili prevrnem nešto što je baka moje gazdarice pakovala ceo prethodni dan pričajući mi kako to teba da stoji tako spakovano jer je ružno kad je razbacano. Ja sam naravno ipoštovao proceduru pakovanja tako što sam je slušao i gledao, mahao repom i krivio glavu kao da me zanima kako ona redja i redja...
  Moje igračke su svuda po dvorištu.  Basketball Za ovih sedam meseci sam naučio da sednem, dam šapu, legnem, donesem lopticu, čekam kad treba, da idem uz nogu pod uslovom da držim povodac u ustima da me ne bi stezao oko vrata Razz i da ne uzimam hranu dok mi ne kažu. Ali zato kad navalim da jedem ja ližem ciniju, i ližem i ližem i kad mi je uzmu meni jezik radi još 5-10 min nekako ne mogu da ga zaustavim. Moja porodica je mislila da sam ja potpuna blenta i da ne znam da štitim svoje dok danas nisam otišao do sela gde su stari baka i deka potrčali ka autu da nas pozdrave, a ja sam zalajao na njih jer sam se uplašio da neko zeli da nas napadne. Tako sam starce uterao u kuću i nisu smeli da izađu u dvorište dok nam nisu videli zadnji branik od auta na kapiji.
  Ah zaboravio sam da sam pre neki dan utrčao u reku, jednostavno nisam više mogao da gledam tu vodu, malo je falilo da gazda uleti zamnom. Onda se umirio jer je video da plivam kao vidra.
   Basketball 
  avatar
  Berna

  Broj poruka : 5373
  Godina : 34
  Lokacija : Beograd
  ime psa : Cookie - Kuki
  Datum upisa : 25.07.2009

  Re: Zdravo drugari :bounce: 

  Počalji  Berna taj Uto 22 Apr 2014, 09:31

  Dobrodosli! Jedva cekamo slikice u rubrici "Predstavite svog labradora" Smile


  _________________

   Sada je Sre 19 Dec 2018, 14:41