Forum • Labrador fan club

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Join the forum, it's quick and easy

Labradorizuj se na Labrador fan club-u!!!
Ukoliko imate problema na naslovnoj strani,što Vam se cela naslovna stranica pomera sa desna na levo,pokusajte umesto ,,internet explorer'a" da koristite ,,operu" ili ,,mozilla firefox". Nešto više o tome pročitajte u forumu ,,kritike,ideje,pohvale,obavestenja..." u temi ,,savet u vezi sa internet explorer-om".
Hvala na razumevanju.
LFC Team

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

+3
MRio
Milla333
rico76
7 posters

Pomozite da odredimo dijagnozu

Jana

Broj poruka : 81
    Godina : 34
    ime psa : Role
    Datum upisa : 15.02.2011

Pomozite da odredimo dijagnozu - Page 2 Empty Re: Pomozite da odredimo dijagnozu

Počalji  Jana Uto 12 Apr 2011, 19:20

ja vas nista ne razumem.....
    idite bre u BG i odvedite psa kod normalnog veterinara!!!
    nije vam bas toliko udaljeno...ako zivot vaseg psa zavisi od toga....
    valjda cete naci vreme da ga tamo odvedete ako ga toliko volite??
    Berna
    Berna

Broj poruka : 5373
    Godina : 39
    ime psa : Cookie - Kuki
    Datum upisa : 25.07.2009

Pomozite da odredimo dijagnozu - Page 2 Empty Re: Pomozite da odredimo dijagnozu

Počalji  Berna Uto 12 Apr 2011, 21:47

Napisao si

Nemam sta vise da izgubim.Moram da je tretiram sa necim.Obzirom da je dobila samo pola doze frontlajna,taman istice 2 nedelje i mogu nastaviti sa advocate i neostomasanom.

Slazem se u svakom slucaju sa Saskom. A i sa Janom... Nisi napisao, zasto pas od 10 meseci nije vakcinisan protiv besnila? I jos nesto... kuja u teranju je pobegla i vratila se sa 2 lutalice... postoji verovatnoca da je ostala skotna.
    rico76
    rico76

Broj poruka : 27
    Godina : 48
    ime psa : Dona
    Datum upisa : 13.08.2010

Počalji  rico76 Uto 12 Apr 2011, 22:10

Po nekim najnovijim teorijama cepljenje protiv besnila nije preporucljivo pre godinu dana a citava stvar oko besnila je prenaduvana.Upravo me i brine da je skotna.
    Sasska
    Sasska

Broj poruka : 1213
    Godina : 43
    ime psa : Ra
    Datum upisa : 08.09.2010

Počalji  Sasska Uto 12 Apr 2011, 22:39

rico76 ::Po nekim najnovijim teorijama cepljenje protiv besnila nije preporucljivo pre godinu dana a citava stvar oko besnila je prenaduvana.Upravo me i brine da je skotna.
    to je bilo pre 10 godina...
    sada su vakcine dugacije tj bezbednije... pa znas sta prenaduvana ili ne to je tvoja zakonska obaveza. A ako mislis da je skotna odvedi je veterinaru pa se sa njim konsultuj... pobogu ona ima 10 meseci.. malo je mala zar ne?
    Berna
    Berna

Broj poruka : 5373
    Godina : 39
    ime psa : Cookie - Kuki
    Datum upisa : 25.07.2009

Počalji  Berna Uto 12 Apr 2011, 22:48

Sa 3 meseca se psi vakcinisu protiv besnila... mi smo vakcinisali psa sa 5...
    Da si je vakcinisao na vreme sad bi mogao da je odvedes kod dobrog veterinara. A za tu "najnoviju teoriju" nikad cula, upravo je obrnuto.
    rico76
    rico76

Broj poruka : 27
    Godina : 48
    Datum upisa : 13.08.2010

Počalji  rico76 Sre 15 Jun 2011, 12:51

Da malo osvezim temu.Dobio sam broj telefona od veta koji moze da uradi neke analize i nije daleko.Posle silnih problema koje sam navodio u postovima,odlucio sam da potrazim pomoc od coveka od koga sam kupio psa.Rekao mi je da je cesto kupam i da problema sa kozom nece biti.Kupam je od tada svake subote i zaista pas se oporavio,dlaka je sjajna i mekana i nema vise rana.Pas je izuzetno veseo i igramo se svaki dan tj. vece,sto zbog mojih obaveza sto zbog vrucine.Prosle subote nisam stigao da je okupam zbog gostiju i odlucim da povedem psa i goste malo na vikendicu pored reke da se prosetamo.Kad smo prisli obali ona se sjurila u vodu i plivala a zatim je uranjala njusku i prskala nas.Zao mi je sto nisam uspeo da snimim da vam pokazem.Primetim i dalje da je malo zadihana ali to sad zbog velike spoljne temperature nije moguce odrediti da li je normalno ili je problem ali svakako cemo uraditi jedan pregled.Odbija mi krekere da jede pa sad imam malo muke oko ishrane i postala je jako nevaljala jer nam kida obucu pa uskoro sledi intenzivna dresura.Toliko od nas.Ako bude novina javicu se ponovo.

Sponsored content

Počalji  Sponsored content

Sada je Ned 10 Nov 2024, 20:49