rico76 Sre 15 Jun 2011, 12:51
Da malo osvezim temu.Dobio sam broj telefona od veta koji moze da uradi neke analize i nije daleko.Posle silnih problema koje sam navodio u postovima,odlucio sam da potrazim pomoc od coveka od koga sam kupio psa.Rekao mi je da je cesto kupam i da problema sa kozom nece biti.Kupam je od tada svake subote i zaista pas se oporavio,dlaka je sjajna i mekana i nema vise rana.Pas je izuzetno veseo i igramo se svaki dan tj. vece,sto zbog mojih obaveza sto zbog vrucine.Prosle subote nisam stigao da je okupam zbog gostiju i odlucim da povedem psa i goste malo na vikendicu pored reke da se prosetamo.Kad smo prisli obali ona se sjurila u vodu i plivala a zatim je uranjala njusku i prskala nas.Zao mi je sto nisam uspeo da snimim da vam pokazem.Primetim i dalje da je malo zadihana ali to sad zbog velike spoljne temperature nije moguce odrediti da li je normalno ili je problem ali svakako cemo uraditi jedan pregled.Odbija mi krekere da jede pa sad imam malo muke oko ishrane i postala je jako nevaljala jer nam kida obucu pa uskoro sledi intenzivna dresura.Toliko od nas.Ako bude novina javicu se ponovo.