Pozdrav svima ,ja sam nova na forumu.Imam problem.Kupila sam stene Labradora staro 5 nedelja.Imao je gliste zvala sam veterinara i ocistila sam ga.Sad je vec nedelju dana kod mene ali stalno je tuzan ,samo lezi nemoze da ustane,cvili.Hoce da jede ali nemoze da stane na noge ili ako stane jako tesko to uspe.Ponekad se trgne i stane normalno na noge i hoda ali ne dugo i opet sve ponovo.Jako mi ga je zao gledati jer je tuzan uopste ne komunicira ne znam sta je sa njim.Veterinar mi je dao Kafortan tablete pa mu dajem 2 dana.On je cak posumnjao i na Displasiju kukova posto vuce noge.Ali on je tako malaksao da ne moze ni glavu da podigne.Ne znam Sta da radim sa njim?Da li ce biti dobro i kad?Ako je neko imao slican slucaj ili ako moze da me posavetuje bila bih zahvalna.Hvala unapred.
+3
Sladja
jasmina79
adria
7 posters
Treba mi pomoc
adria- Broj poruka : 7
Godina : 45
ime psa : Dona
Datum upisa : 28.07.2009
- Post n°1
Treba mi pomoc
jasmina79- Broj poruka : 1381
ime psa : Dante
Datum upisa : 26.09.2008
- Post n°2
Re: Treba mi pomoc
Ja ne znam sta bi to moglo da bude.Da li ima urednu stolicu?Da li mokri? Ima visoku temperaturu?Povraca?To ti najbolje moze reci veterinar.Kako to da ti nije rekao o cemu se radi?Pricekaj jos dan dva pa ako ne bude poboljsanja mozda bi bilo bolje da potrazis drugo misljenje?
Sigurno to nema veze sa ovim ali moram reci da si ga rano odvojila od majke.
Sigurno to nema veze sa ovim ali moram reci da si ga rano odvojila od majke.
- Post n°3
On redovno mokri i ima stolicu,za temperaturu ne znam,ali par puta mu se desilo da mu izlazi pena iz usta i drhtao je.Sad po ceo dan samo lezi i ne hoda.A oci su mu jako suzave.A gliste je tad imao strasno puno 4 dana se cistio.Veterinar je rekao da mu damo jos sanse mada sumnja na kukove.Hvala sto mi je makar neko napisao nesto.A i meni je bilo sumnjivo da je jako rano odbijen od majke,inace taj gazda je iz mog sela ali nisam mu nista rekla.
Sladja- Broj poruka : 537
Godina : 50
ime psa : Sem,Dasha,Allegra
ime psa : Crni,Bello,Megy
Datum upisa : 14.09.2008
- Post n°4
Jadan malisa,meni je zao sto ovo moram reci ali tu stvarno nesto nije u redu.Prevelika infestacija parazitima,verovatno da nije uopste ciscen,tesko i da je vakcinisan..Najbolje bi bilo da potrazite misljenje drugog veterinara.Da li je takav bio i kada je dosao kod Vas ili se u medjuvremenu njegovo stanje pogorsalo?
Cime ga hranite?Ako vet vec kaze da ima problem sa nogama zasto je onda malaksao,proverite temperaturu,kakva je stolica...
Cime ga hranite?Ako vet vec kaze da ima problem sa nogama zasto je onda malaksao,proverite temperaturu,kakva je stolica...
- Post n°5
Vet.nam je rekao da mu dajem granule za stenad potopljene u vodu,ali sam par puta hleb udrobila u corbu sup itd.On to sve pojede ali vidim da ne zna bas dobro ni da jede.On uopste nije bio ciscen od glista ali ja cim sam primetila problem zvala sam vet.i ocistili smo ga 4 dana je izbacivao gliste.A za vakcinu je reko da ve mu dati u Petak,ne znam da li treba toliko da se ceka?Znam samo da je tesko gledati kako se muci. Bojim se da ga sutra ne nadjem ..Ali oduvek sam zelela tako lepo i pametno kuce Labradora.
johnyAstor- Admin
- Broj poruka : 1703
ime psa : Astor
Datum upisa : 13.09.2008
- Post n°6
Jadan malisa... Ako se trese i peni i pada,to moze biti epilepsija,takodje su posledice malaksavost,umor isl. ... Ako kod Vas nema nijedan drugi vet. posalji te mail na nekoliko adresa,npr. na sajtu pet centra ima tema "pitajte veterinara",na sajtovima proizvodjaca hrane,takodje... Kad nas veterinar nije tu... zao mi je... Potrazicu na netu nesto o epilepsiji...pa,ako je to,onda...
johnyAstor- Admin
- Post n°7
evo necega na nasem forumu...
epilepsija kod pasa
epilepsija kod pasa
- Post n°8
Stvarno cu morati nadjem drugog veterinara,da se posavetujem.Probacu na pet centru.
johnyAstor- Admin
- Post n°9
Obavezno nam javite SVE....
- Post n°10
Ja se nadam da se ne radi o stenecaku iako neki od simptoma upucuju na to.Gledajuci sa druge strane crijevnih parazita ima vise vrsta pa je moguce da se radi i tome.mozda tablete koje si davala psu ne djeluju na tu vrstu nametnika?
Javljaj nam sta se desava.Nadam se da ce sve biti ok.
Javljaj nam sta se desava.Nadam se da ce sve biti ok.
- Post n°11
I ja se nadam.
Berna- Broj poruka : 5373
Godina : 39
ime psa : Cookie - Kuki
Datum upisa : 25.07.2009
- Post n°12
Od koga ste ga uzeli?
Odakle ste? Ako ste iz Beograda ili u blizini, najbolje je da odete na Veterinarski fakultet, ja tu vodim svog psa i sasvim su mi ok.
je jaaaako malo stene da bi se uzelo iz odgajivacnice i odvojilo od majke! Stene treba da ima bar 2 meseca da bi moglo da ode! Meni tu nesto zestoko ne pase!5 nedelja
Odakle ste? Ako ste iz Beograda ili u blizini, najbolje je da odete na Veterinarski fakultet, ja tu vodim svog psa i sasvim su mi ok.
- Post n°13
Kako je kucence?
- Post n°14
Pricali smo sa gazdom posto smo iz istog mesta,dosao je daga vidi,i reko je da isprobamo da ga vratimo majci mozda ojaca.On ga je odnneo.Nadam se da ce biti dobro.Ako ne sta da radimo ,sve smo ucinili.
johnyAstor- Admin
- Post n°15
JAvljajte sta se desava...
- Post n°16
Ja nazalost mislim da pas nije slab, vec bolestan. Na vasem mestu bih se posavetovala sa nekim drugim veterinarom.
- Post n°17
Nisam mogla da vam se javim jer mi je internet bio pokvaren.Da vam kazem novosti.Zvali smo gazdu i on je dopsao video je da je to strasno kako Dona izgleda.Dogovorili smo se da ce ga vratiti kod majke da probamo mozda ojaca od mleka i oporavi se.Odneo gaje.Nakon 10 dana otisli smo po njega ,Ljudi da ste to videli sasvim drugo kuce.Zivahan veseo porastao tako sam se radovala.Doneli smo ga kuci evo i sada je tu igra se ,jede ,mazimop ga ma super.Zamislite interesantna stvar.Majcino mleko je CUDO.Izgleda da su ga stvarno ranije dali,nego sto je trebalo.
Jako se radujem da je sad sve u redu i zato vam pisem.
Jako se radujem da je sad sve u redu i zato vam pisem.
TyKy- Broj poruka : 801
Godina : 36
ime psa : REA
ime psa : IGNIS, KALIOPI
- Post n°18
Sva sreca pa ste kupili psa od nekog ko je iole normalan!
Da djelite radost citavog zivota!
Pozdrav
TyKy, Rea i kinezi
Da djelite radost citavog zivota!
Pozdrav
TyKy, Rea i kinezi
- Post n°19
Super.....
edis- Broj poruka : 12
Godina : 29
ime psa : bleki-bleck ciller
ime psa : my dog
Datum upisa : 26.10.2009
- Post n°20
imao sam vucijaka stene 20 dana isti problem veterinar je leko da je bolest neizleciva nakon 3 sedmice on je znate vecadria ::Pozdrav svima ,ja sam nova na forumu.Imam problem.Kupila sam stene Labradora staro 5 nedelja.Imao je gliste zvala sam veterinara i ocistila sam ga.Sad je vec nedelju dana kod mene ali stalno je tuzan ,samo lezi nemoze da ustane,cvili.Hoce da jede ali nemoze da stane na noge ili ako stane jako tesko to uspe.Ponekad se trgne i stane normalno na noge i hoda ali ne dugo i opet sve ponovo.Jako mi ga je zao gledati jer je tuzan uopste ne komunicira ne znam sta je sa njim.Veterinar mi je dao Kafortan tablete pa mu dajem 2 dana.On je cak posumnjao i na Displasiju kukova posto vuce noge.Ali on je tako malaksao da ne moze ni glavu da podigne.Ne znam Sta da radim sa njim?Da li ce biti dobro i kad?Ako je neko imao slican slucaj ili ako moze da me posavetuje bila bih zahvalna.Hvala unapred.
johnyAstor- Admin
- Post n°21
Bas mi je drago zbog tvog psa...
Edise,bas joj ulivas snagu za oporavak njenog psa...
Edise,bas joj ulivas snagu za oporavak njenog psa...